Saturday, 21 May 2011

Jamuan Di Luar Negeri

Hari ini adalah hari Sabtu... hari bersama keluarga... hari bersama masyarakat...

Tetapi hari ini... harap2 hari ini sahaja.... kami warga pendidik MRSM kena hadir bekerja.... bagi mereka yang ada jaga exam ok le.... tetapi bagi kami di JSS datang setakat marking paper je....? kalau takat tu bleh buat kt rumah sambil pakai kain gombang jer....

Untuk memaksimakan kebebaloiyan kehadiran kami.... maka JSS membuat keputusan untuk mengadakan mesyuarat.... lagipun dah lama xmesyuarat sejak KJ lama pindah prtghan bln tiga kemarin. Aku pula sebagai KJ baru mengharap meeting pertama bersama aku adalah meeting yng paling enjoy... tak perlu pikir nak cepat2 sebab ada kelas ke... ada kerja lain ke.... atau ape ke.... sebaliknya xsabar nak habis meeting kerana ada makan2 di luar negeri selepas meeting.

Makan2 yang istimewa ni diadakan dengan alasan nak raikan mantan KJ lama.... simbolik tanda terima kasih kerana menerajui JSS sebelum ini... juga yang bebenornye adalah nak raikan aku sendiri yg diterima oleh kwn2 sebagai KJ baru mereka... he2... he2...

Yang dirai dari Negori 9... yang merai dari Melako.... hadir ke Johor menjalin ukhuwah bermesra dan menjamu selera..... mari lihat gelagat kawan2 terutama yang muda2 atau guru2 baru....

meh... amik  oder...



krosi tengoh tuk VIP..., KJ, GC2 dan yg dirai iaitu mantan KJ...


sah lah bukan takat makananya yg menarik... persekitaran pun mempersonakan


balun.... balun toksah dok peringat org belakang....





nak yg tu... nak yg tu....

yang tu... aku nak yg tu....

nak jugok.... hwa.... nak jugok.... waa... wa....

meja sini dah licin.... meja sana ada yang perlu kami makankan...?

ask dady for your lunch.... mumy already have mine here....

aduh selit celah gigi.... cokeh  pakei garfu bleh ko?

Mat Ju : (patut le depo royak kawe serupo mantaaa KJ... meme serupo....)



ish awat garfu ni bengkok? pizza keras ke.... garfu yg lembik...





hm... sedapnyer.... hingga mencucuk mata....
























RM350....





sempat lagi round jasin menghadiri jemputan... cuma perut je la yg xtahan.....
Blog This!

0 comments:

Blog Archive

Popular Posts

daftar isi

Loading...

Hamster

Sepasang Ikan Hijau